2015. május 12., kedd

Előzetesek

Katona szerelem      

·         egy lány aki bombarobbanás miatt elvesztette szüleit.
·         egy lány akinek hamar fel kellet nőnie öccse miatt
·         egy lány aki utolsó rokonát szeme láttára ölték meg.
·         egy lány aki kifordult magából,csak a bosszúvágytól ég.
2020 a harmadik világháború kezdete. Ez a történet Kiráról szól, aki 17 évesen elvesztette szüleit. A háború miatt besorozták és kénytelen volt öccsét is magával vinni. Szeme láttára ölik meg öccsét, amivel elindítottak egy folyamatot az árva lányban. A lányból egy veszélyes szörnyeteg vált, aki nem kíméli az ellenséget, de mégis az ellenfél egyik tizedesbe szeret bele.

Mutánssá válás

Az élet fenekestül felfordult. Biztosan láttad már vagy hallottál az X-men című filmről. Mit tennél, ha kiderülne ez a valóság, ha a film azért készült, hogy felkészítse az emberiséget a változásokra. 2019 három évvel ezelőtt tette nyilvánosságra a sajtó, hogy mutánsok léteznek. Egy lány, aki nem igazán izgatta a változás, de e miatt is figyeltek fel rá. Egy laborban ahol fegyvereket készítettek, hogy a lázadó mutánsokat legyőzzék. Ez a lány is egy ilyen fegyver, génmanipulálás által létrejött lény, akitől az emberek és a mutánsok is félnek.

Hang nélkül

Az életem normális, nem vagyok se népszerű, se kitaszított. Minden egy álommal kezdődött, egy köpenyes alakkal, aki elveszi a hangom. Az álom tényleg csak egy álom volt? Azóta, az álom óta az életem megváltozott nem tudok semmilyen hangot kiadni. Ellopta a köpenyes srác, akit meg kell találnom, hogy visszakapjam a hangom.

Vámpírrá válás

Az élet nem az aminek látszik, sokkal bonyolultabb. Lucy egy átlagos diáklány szerető családban él. Éppen az iskolából jövet változik meg az élet, egy fura alak megtámadja majdnem meg is halt, de egy nő megmentette az életét és újat adott neki. Családját el kell felejtenie egy idegen társadalom tagja lett. Lucyt elvarázsolja egy vérfarkas, egy elfet elvarázsolt egy újszülött vámpír. Szerelmi háromszög és harc a misztikus társadalomba.

Kísérletek túlélője

Maya szokványos élete megváltozik egy levéllel. Egy táborba hívják ami igen kedvező az ifjú művészpalántának. Maya egy olyan labortáborba érkezik ahol gyerekek, tinik mindkét nemből vehetnek részt és Maya is tagja. Kísérletek kísérleten, és egy tűz ami mindent megváltoztat, végre szabad, de megtört és rémálmoktól kínozva éli új életét ami nem könnyű hiszen a kísérletek sikeresek voltak, rajta az egyetlen túlélőn.

Fulladásból szerelem

Kevin egy átlagos srác szeret tévézni, videojátékozni és nagy nőcsábász hírében áll, ami egyáltalán nem igaz rá. Barátja Gabe aki gyerekeket tanító úszómester, húga művészeti gimibe jár ahol zenét tanul, két barátja Maya a fotó művész és , Lorelay aki csodás énekhangú művésznő. A három lány szerelmi történetéről szól, makacsságok, romantika, szenvedély.


Gésa testőr       

Valamikor régen már nem tudom, hogy mikor a távol keletben egy nemesi gésa örökbe fogad két kutyát akikből a legerősebb testőrök lesznek. Egy kutyakereskedő Európa országaiból viszi a kutyákat távol keletre, amikor meglát egy kislányt aki jó csontozatú és kihasználva ártatlanságát a kislányt elrabolja , hogy őt is eladhassa. A kislány a kutyák között él kb 2 évig, eltanulja szokásaikat és viselkedésüket, megvadult bestia lett belőle. Már csak ő és egy kutya maradt amikor egy gésa örökbe fogadja őket és neveli. A lány szépen felcseperedik és testőrnek tanul egy közeli volt ninja öregúrtól. A gazdáját feleségül veszi egy nemes és viszi őket is. Az ifjú testőr nem is gondolta volna, hogy ott találja meg a szerelmet méghozzá egy kapitány személyében.

Egy új világ vagy mégsem?        

Lana tüdőgyulladásban szenved, már megszokta, midig beteg. Az orvostól hazafelé jövet elrabolják. Sorra tűnnek el gyerekek és tinik, senki nem tudja hogy hol vannak és hogy élnek –e. Lana is köztük van. 2 hónappal később Lana visszatér soványan, kormosan és véresen. Szülei alig ismernek rá de örülnek, se az orvosoknak se a rendőröknek de még a családjának sem szól a történtekről. A bíróság kirendel hozzá egy terapeutát akinek megnyílt. Lana próbálja feldolgozni az történteket, de egy váratlan találkozás fájdalmat és szenvedélyt ébreszt benne.
Kísérletek. Misztikus lények. Tűzvész. Titkok és bűnök. Beilleszkedés. Szerelem.

A halál angyala

Anyám nagy sikerű csak angyali áldásnak emlegetett gyönyörű és elbűvölő énekesnő. Az apámtól rettegnek az emberek legyen fiatal vagy öreg, férfi vagy nő. És én vagyok az ő gyermekük. Betöltöttem a 18-at és az életem megváltozott. Nem tündérmese, inkább egy katasztrófa.

Egy lány aki eddig burokban élt. Egy háború, ami több ezer éve folyik. Hazugságok és megdöbbentő történések. Angel átlagos életet él egészen addig amíg 18 éves nem lesz. Elfeledett emlékei visszatérnek és a halál üldözőbe veszi. Szeretett anyja meghal, a gyanúsított egy szexi halhatatlan. Az oldalán ott az angyali Kellan és Lory, na meg persze a segítő hollók és szarkák is. Vajon túléli Angel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése